logo
Sct. Hans Have
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde
Tlf: 27 84 56 66
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6551, Lon 12.0628

Sct. Hans Have er en café, gartneri, butik, mødested og en rekreativ have, hvor vi arrangerer forskellige kulturelle events og begivenheder i de skønne og grønne rammer, der tidligere var en del af Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde.

Foreningen Sct. Hans Have er registreret som en socialøkonomisk virksomhed, der inkluderer mange forskellige mennesker med helt forskellige ressourcer i det daglige arbejde, bl.a. patienter, flygtninge og udsatte ledige.

Stedet drives af en gruppe medarbejdere og frivillige, der har en bred vifte af faglige kompetencer og interesser. Gæsterne kommer for at nyde de rekreative omgivelser og det miljø, som de frivillige er med til at skabe.

Visionen for Sct. Hans Have er, at fremme den mentale sundhed gennem natur, kultur og fællesskaber. Det forsøger vi at opnå ved, at involvere patienter fra Psykiatrisk Center Sct. Hans samt udsatte ledige i det daglige arbejde, og som en del af visionen har vi fokus på den afstigmatisering der opnås, når ressourcesvage og ressourcestærke borgere arbejder sammen om et fælles projekt.

ÅBNINGSTIDER I CAFÉ, GARTNERI OG BUTIK:

JUL 2019:
23. nov. - 15. dec. Fredag, lørdag og søndag: 12:00- 16:00.

- Find vej via rejseplanen
- Indtast nyt arrangement

Sidst rettet: 20/12 2019 > Ret info


Sct. Hans Have: Søndag den 9. august 2020, kl. 14-15.

Kirkegårdens Skæbnefortællinger

Kom med, når tidligere overlæge Karin Garde viser rundt og deler ud af sin store viden om livet på Sct. Hans Hospital før i tiden.
Læs mere
Sct. Hans Have: Lørdag den 22. august 2020, kl. 13-15.

Nordisk Skovbad - En Skovvandring

Et Nordisk skovbad uden vand, er som en mindfullness session i naturen: en langsom guidet sansevandring, med mindfull vejrtrækning og afslappende væren...
Læs mere
Sct. Hans Have: Torsdag den 27. august 2020, kl. 18-21.

Sensommer Popup I Sct. Hans Have

Torsdag d. 1. august er der PopUp Restaurant i drivhuset i Sct. Hans Have. Jens Kristensen fra MadRo tryller en skøn sommermiddag frem, som nydes i det...
Læs mere
Sct. Hans Have: Søndag den 30. august 2020, kl. 10.30-11.30.

Gong Meditation Under åben Himmel

Kan du huske momenter, hvor følelsen af at være forbundet med naturen fyldte dig med lykke i nuet? Temaet for gong meditationen er naturen og dens...
Læs mere
Sct. Hans Have: Søndag den 13. september 2020, kl. 14-15.

Kirkegårdens Skæbnefortællinger

Kom med, når tidligere overlæge Karin Garde viser rundt og deler ud af sin store viden om livet på Sct. Hans Hospital før i tiden.
Læs mere