logo
Sct. Hans Have
Sct. Hans Have
Bistrup Allé 36
4000 Roskilde
Tlf: 27 84 56 66
Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 55.6551, Lon 12.0628

Sct. Hans Have er en café, gartneri, butik, mødested og en rekreativ have, hvor vi arrangerer forskellige kulturelle events og begivenheder i de skønne og grønne rammer, der tidligere var en del af Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde.

Foreningen Sct. Hans Have er registreret som en socialøkonomisk virksomhed, der inkluderer mange forskellige mennesker med helt forskellige ressourcer i det daglige arbejde, bl.a. patienter, flygtninge og udsatte ledige.

Stedet drives af en gruppe medarbejdere og frivillige, der har en bred vifte af faglige kompetencer og interesser. Gæsterne kommer for at nyde de rekreative omgivelser og det miljø, som de frivillige er med til at skabe.

Visionen for Sct. Hans Have er, at fremme den mentale sundhed gennem natur, kultur og fællesskaber. Det forsøger vi at opnå ved, at involvere patienter fra Psykiatrisk Center Sct. Hans samt udsatte ledige i det daglige arbejde, og som en del af visionen har vi fokus på den afstigmatisering der opnås, når ressourcesvage og ressourcestærke borgere arbejder sammen om et fælles projekt.

ÅBNINGSTIDER I CAFÉ, GARTNERI OG BUTIK:

JUL 2019:
23. nov. - 15. dec. Fredag, lørdag og søndag: 12:00- 16:00.

- Find vej via rejseplanen
- Indtast nyt arrangement

Sidst rettet: 20/12 2019 > Ret info