logo
Roskilde Frømandsklub
Roskilde Frømandsklub
Brinchhjemmet, Veddelev Strandvej 18
4000 Roskilde
Yderligere information: Hjemmeside

Formand:
Søren Arnvig
Karavelvej 1
4040 Jyllinge
Tlf: 20 99 18 22
Kasserer:
Jeanette Thomasen
Linkøpingvej 80
4000 Roskilde

Roskilde Frømandsklub lægger stor vægt på at hele familien skal kunne være med, og udbyder aktiviteter for alle aldersgrupper og alle niveau af interesse og evner. En vigtig bestanddel af klubben er selvfølgelig vores sportsdykkere (cmas), hvoraf vi selv uddannet et hold hvert år (uddannelsen starter i september).

Efter endt uddannelse er der i klubben rige muligheder for at udnytte den erhvervede uddannelse. Der foretages dykning i havet, primært omkring Sjælland, ligesom aktivitetsudvalget med jævne mellemrum arrangerer dag og weekendture, hvor målet kan være vrag eller naturdyk.

Frømandsklub tæller flere, der har dyrket UV-jagt gennem mange år, så der er rig mulighed for at lære noget. Hvis du er interesseret kan du altid kommen med på en prøvetur i følgeskab med en makker.

Derudover har klubben en række fællesarrangementer, der samler klubbens medlemmer. Vi har tid til motionssvømning for hele familien på torsdage og lørdage, og sommeren igennem er der flere grill arrangementer i klubbens lokaler.

- Indtast nyt arrangement

Sidst rettet: 17/9 2014 > Ret info