På falderebet...
Søg i Ungearrangementer
Kategorier
Rock/Pop Klassisk
Elektronisk/Club/DJ Hip-Hop/Reggae
Andet Musik Teater
Motion Rollespil
Natur Andet/Ukendt
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Junior livredning - Niveau 2

Roskilde Badet: Tir. d. 9. juli 2019, kl. 16.30-19.

For dem der elsker vand og har lyst til at prøve kræfter af som livredder, tilbyder vi nu en aktivitet i sommerferien hvor du bliver uddannet junior livredder.
Niveau 2 kræver at man er rigtig god til at svømme, føler sig sikker i vandet, og ikke er bange for at dykke. Øvelserne vil både være i hele 25m bassinet.

Som juniorlivredder vil du lære de forskellige ting, som svømmehallens livreddere skal kunne. Disse øvelser består blandt andet af:

- svømme baner på tid

- dykke efter ringe på bunden

- bjerge en makker eller plade

- alarmering og kendskab til hjerte-lunge redning

- lære at give førstehjælp på en livredningsdukke

På vores instagram profil @roskildebadene er det muligt at se videoer af de forskellige øvelser under 'juniorlivredder'.

OBS: Det er på dette hold MEGET vigtigt at man er god og sikker i vand, da livredderne ikke har tid til at lære svømning og dykning fra sig. Er man ikke sikker i vand, kan man booke juniorlivredning niveau 1.

Prisen er inkl. entré i svømmehallen, et diplom, en livreddertrøje, og forplejning.

Der vil være livreddere til stede under hele øvelsen, og du vil få dit eget diplom og trøje med hjem, som bevis på at du har gennemført og bestået prøven. Aktiviteten foregår i vores 25m bassin med en dybde på 1,10m-3,5m, og i vores livredderrum. Niveau 1 er i den lave ende af bassinet. Vi serverer snacks og juice. Er du meget sulten kan det være en god idé med en madpakke til bagefter. Vi anbefaler at du har en drikkedunk, svømmebriller og et ekstra håndklæde, da der vil være noget ventetid i svømmehallen.

Aktiviteten er uden forældre, og de behøver ikke at gå med ind i svømmehallen. Hvis man som forældre ønsker at gå med ind, skal man betale for en entré billet, og man skal være iført svømmetøj, og bade i bassinerne. Det er muligt at opholde sig i varmtvandsbassinerne, og i saunaerne. 25m bassinet er forbeholdt junior livredderne.

Børnene skal ankomme i receptionen senest 15min før start af aktivitet, og kan hentes i receptionen tidligst 10min efter endt aktivitet. På niveeau 1 vil livredderne følge børnene gennem omklædningen.

Ved spørgsmål: skriv en mail til roskildebadene@roskilde.dk eller ring på 46316282 i hverdagene


Pris: 125


Indsend en rettelse til arrangementet