Søg i Naturture og udflugter
Kategorier
Natur Vandretur/stavgang
Cykeltur Ekskursion
Omvisning
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Guidet oplevelsestur i kajak med overnatning i luksus telt

Vigen Strandpark: Tirsdag den 27. til lørdag den 31. juli 2021, kl. 10-23.59.

Skøn guidet oplevelsestur i kajak med overnatning ved Hesselbjerggaard i luksus 4-personers telt // Fjordlandet.
🍀 Skøn guidet kajaktur i Fjordlandet for begyndere og let øvede 🍀

🍀 Unik overnatning i 4 personers tipier ved Hesselbjerggaard 🍀

🍀 Oplevelsestur med overbæring af kajak til Svogerslev sø 🍀

🍀 Fælles spisning og bålhygge 🍀

🍀 Start og slut ved Vigen Strandpark, mulighed for lift til/fra Roskilde station 🍀

Tag med på en unik oplevelsestur i kajak fra Vigen Strandpark. Denne skønne kajaktur i Nationalpark Skjoldungernes Land byder på storslået natur undervejs såvel som fremme ved vores destination ved Hesselbjerggaard. Turen starter ved vores Outdor camp på Vigen Strandpark hvor vi mødes og finder udstyr. På land laver vi en fælles afstemning og turplanlægning. Herefter er ud i kajakker til en grunding intro til havkajak, padletag og sikkerhed. Når alle er trygge sætter vi kursen ud i Fjordlandet og afsted mod Kattinge Vig. Vi tilpasser ruten efter vind og vejr og gruppens evner og når en spændende tur rundt i Vigen. Undervejs gør vi et stop og spiser en lækker sandwich et sted i Vigen, efter vind og vejr. Efter gode timer i kajakken og med skøn frokostpause sætter vi kursen mod Kattingeværket og Svogerslev sø hvor vi skal tilbagelægge sidst del af turen på vej til Hesselbjerggaard og vores stop for natten. I overgangen mellem Kattinge Vig og Svogerslev sø må vi ud af kajakkerne for at bære dem over dæmningen og ind i søen. Fremme ved Hesselbjerggard lægger vi til gården bro og begiver os mod teltlejren som står klar til os. Vi hviler lidt, laver en bålkaffe og finder os tilrette ved vores overnatningssted. Efter at have samlet kræfter er det tid til fælles tilberedning af aftensmaden over bål. Vi deltager alle med forskellige opgaver og nyder aftensmaden under åben himmel ved teltlejren, i godt selskab. Efter maden er der tid til at gå en tur i de skønne omgivelser, nyde roen ved bålet, snuppe en kano eller en kajak for en aftenstur på Søen eller dele dagens kajakoplevelser - og fif - med andre deltagere. Dagen slutter i teltene på lækre madrasser med purpur skum.

Næste dag laver vi morgenmad over bål og smører madpakker til hjemturen. Herefter finder vi tilbage til kajakkerne og flere skønne natureoplevelser på vej retur til Vigen Strandpark og vores udgangspunkt. Vi lægger til land et sted på vej tilbage for at nyde frokosten og samle kræfter til sidste stræk med Vigen Strandpark. Vi er retur ved Outdoor Adventures' camp på Vigen Strandpark ca. kl. 14 og siger tak for denne gang.

Pris: kr. 2000,- per person,

Inklusiv alt nødvendigt kajakudstyr, uddannet kajakinstruktør, 2x frokost sandwich inkl. drikkevarer, lækker aftensmad af primært lokale råvarer tilberedt i fællesskab inkl. drikkevarer, morgenmad tilberedt i fællesskab over bål inkl. drikkevarer, bålhygge, overnatning i stort 8-personers tipi-telt med maks 4 sovende, lækre purpur skum madrasser inkl. betræk, fællesskab med andre aktive naturelskere.

Maks 14 deltagere på denne tur.

Mødetid: kl. 10:00

Mødested: Vigen Strandpark, Outdoor Adventures camp, Baunehøj 7, 4000 Roskilde, Gratis parkering ved strandparken.

Varighed: fra kl. 10.00 til ca. kl. 14 næste dag.

Sværhed: niveau 2 ud af 5 - alle der er trygge ved vand og kan svømme 50 meter kan deltage. 🌱

Medbring: badetøj og løstsiddende sportstøj, toiletsager til eget brug, sovepose, en fyldt drikkedunk, energibarer ved behov og evt. andre personlige fornødenheder.

Arrangør: Outdoor Adventures

Spørgsmål stilles til Lars på telefon 5389 0585

🌤* Velkommen udenfor! 🌤*


Læs mere: https://app.geckobooking.dk/site/index.php?1=1&icCode=465320c174ff64758aa4949bfaf9b7f3b3981&eUID=18923BC5-9383-4BE0-BBF0-B86A668EC4F3-653

Arrangeret af Outdoor Adventures.Indsend en rettelse til arrangementet