Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live

Roskilde Kongrescenter: Onsdag den 26. maj 2021, kl. 17.30 & 20.

Arrangementet er flyttet fra 30. marts til 26. maj 2021. Evt. refundering senest 16. februar 2021. Foredrag med Jan Mølby - The Great Dane Live.
MOD TIL er stolte af at kunne præsentere endnu et spændende foredrag med en sand ildsjæl indenfor fodboldens verden, nemlig Jan Mølby!

Kun de færreste danske fodsboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys. På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber tre FA Cup-finaler med Liverpool FC, hvilket har givet ham legende-status i Beatles-byen. I perioden spillede The Great Dane sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes den faste værelseskammerat Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på uden for banen - øjeblikke som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på sin kommende Danmarksturné. Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få så svar på, om han stadig har en butler, hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen. Og bare for en god ordens skyld skal det nævnes, at der ikke er adgang for folk i Manchester United-trøjer..

Inden forestillingen har I muligheden for at nyde en tilhørende showmenu i vores restaurant.
Køkkenchefen byder indenfor til et lækkert bord, hvor menuen er sammensat efter årstidens specialiteter

Efter middagen kan I gå mæt veloplagte ind nyde aftenens show i salen nedenfor restauranten.
Restauranten åbner kl. 17.00.

Vi tager forbehold for min. 25 bestilte kuverter for at gennemføre showmenuen. Skulle vi imod forventning være nødt til at aflyse, giver vi direkte besked senest en uge før arrangementet.

Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30


Pris: 279-524 kr


Indsend en rettelse til arrangementet