Søg i Naturture og udflugter
Kategorier
Natur Vandretur/stavgang
Cykeltur Ekskursion
Omvisning
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Lynghøjsøerne rundt med badning

P-pladsen Fakta: Torsdag den 9. juli 2020, kl. 15.45.

Guidet tur i Roskilde med lokal turleder: 10 kilometers smuk tur med koldt gys i Lynghøjsøerne, meditativ udsigt og mulighed for at bestille en Grillkylling fra madvognen "Hjemme Hos Julie" med hjem.
En guidet tur på ca. 10 km, hvor vi går en top-tur, da vi kommer 45 meter over havet.

Herudover får man fortællinger om naturen netop nu, hvor der særligt er sommerfugle i sommerperioden. Vi hører om flint og andre stenarter, der alle fortæller om isens vandring. Vi ser på urter til snaps og madlavning og du vil lære om regler for indsamling, både at benytte og beskytte naturen.

Og så kan du bade i det kolde søvand og få varmen på turen tilbage.

Turen afrundes med sund Grillkylling (tilbehør som er forskelligt på dagen), som kan bestilles med hjem fra madvognen "Hjemme hos Julie", som vi samarbejder med.

Start og slut:

Vi samles til venstre for indgangen til Fakta, Hyrdehøj Bygade 6a, 4000 Roskilde. Turen gennemføres uanset vejret, så der aflyses ikke, hvis fremmødte deltagere vil gennemføre. Ikke fremmødte får ikke beløb tilbage, hvis der aflyses på dagen.

Det Praktiske:

Sværhedsgrad: Vi skal gå på grusstier, sværhed 2 af 3, og bakket. Bedst i vandtætte sko og støvler, når det er vådt. Hunde i snor, Husk badetøj og Drikkevarer (også til lige at skylde ansigtet efter badning). Der er ingen toiletmulighed på turen, kun ved Kvickly, Hyrdehøj Bygade


Pris: Billetter 75 kr


Indsend en rettelse til arrangementet