Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

RG byder indenfor til: Koncertforedrag om improvisation

Multisalen i Sciencebygningen, Roskilde Gymnasium: Onsdag den 26. februar 2020, kl. 19.

Igen i år inviterer Roskilde Gymnasium byens borgere indenfor til et gratis foredrag i foredragsrækken: RG byder indenfor. I dette skoleår har foredragsrækken særligt fokus på Amtets 50 års jubilæum.
Kom til gratis jubilæumsforedrag med en af vores gamle elever, som kommer tilbage til Amtet for en stund for at holde foredrag om improvisation og herefter spille minikoncert med sin trio Køs.

Foredrag og koncert med improviserende trio
Alle mennesker er nødt til at improvisere for at kunne leve et helt almindeligt liv, og mange arbejder også med kreativitet som en del af deres arbejde eller i deres fritid, men de færreste baserer hele deres virke på at improvisere og arbejde med kreativitet.

Denne aften inviterer den improviserende trio Køs indenfor i deres arbejde med at skabe musik i nuet, der er helt friskt og ukendt, og som kræver både mod, tillid, fuldstændig tilstedeværelse, nærvær og nysgerrighed, før det kan lykkedes.

I ord og lyd vil de eksemplificere, hvordan de arbejder med inspiration, kommunikation og improvisation, og give et bud på, hvad man kan lære af at arbejde med musik, som måske kan overføres til andre felter.

De vil diskutere, hvorfor improvisation og improviseret musik er spændende, og hvordan det fundamentalt baserer sig på værdier som mangfoldighed, fællesskab, kærlighed og frihed. Måske kan improviseret musik ikke redde verden alene, men forhåbentlig kan det inspirere til at blive mere nysgerrig, fordomsfri, improviserende og nærværende.

Dato: 26. februar 2020
Tid: 19-21
Sted: Multisalen, Roskilde Gymnasium
Gratis adgang

Tilmelding
Det er gratis at deltage. Tilmelding sker ved at sende en e-mail til:
tilmelding@roskilde-gym.dk
Skriv venligst navn, deltagerantal samt titel på foredrag. Læs mere på roskilde-gym.dk

Maria Dybbroe er en ung saxofonist, improvisator, komponist, underviser og koncertarrangør, som de seneste år har været en meget aktiv spiller som solist og kapelmester på den mere eksperimenterende del af den københavnske og aarhusianske jazzscene. Hun dimmiterede fra Roskilde Gymnasium i 2012 og er desuden uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus.

Maria står i spidsen for bandet Cactus, er forkvinde for den aarhusianske koncertforening Sun Ship, en del af koncert-kollektivet The Community, musiker-kollektivet Barefoot Records, og scenekunst-projektet "Bodies we are - time we share". Maria spillede i 2017 med Bon Iver da de optrådte på Haven Festival og blev også i 2017 udvalgt til at turnere med Euro Radio Jazz Orchestra som årets danske deltager af P8 Jazz. I 2018 var hun en af de 10 musikere der på tværs af generationer var håndplukket til at åbne Cph Jazzfestivals 40års jubilæum sammen med bl.a. T.S Høegh, Kasper Tranberg, Lars Greve mfl.

Trioen Køs
Maria Dybbroe - altsaxofon
Valdemar Kragelund - elektronik
Kristian Isholm Saarup - trommer


Læs mere: https://www.facebook.com/events/2125706104198907/

Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet