Søg i musikarrangementer
Kategorier
Rock/Pop Club/DJ
Funk/Blues/R&B Jazz
Verdensmusik Folk/vise
Dansktop Hip-Hop/Reggae
Gospel/Kor Klassisk
Dansegulv Elektronisk
Andet/Ukendt Spildansk
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Countryaften

Dåstrup Forsamlingshus: Fredag den 20. september 2019, kl. 18-22.

Alle sejl er sat til når Viby Musikforening fredag den 20. september åbner dørene til Dåstrup Forsamlingshus og inviterer til Country aften. Og har man sagt Country må man også sige Ester Brohus.
Danmarks store Country darling der gennem de sidste mange år har spillet Danmark tyndt og med udgivelsen af 11 CD har placeret sig centralt på den danske musikscene.

En nærmere præsentation af Ester Brohus er næppe nødvendig. Blot skal det siges at inspirationen til sine tekster finder hun gennem de mange skæbner hun møder på sin vej. Hun er drevet af en naturlig nysgerrighed og et videbegær når det kommer til mennesker. Både de lokale i den lille by Hedensted hvor hun har til huse, men også dem hun møder når hun er på landevejen med sit band, hvilket er ca. 80-100 af årets 365 dage.

Arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der serveres okseculotte, flødekartoffeltårne, provencekartofler, tomatsalat og bearnaisesauce. Efter maden serveres der kaffe.

Pris inkl. spisning kr. 200,- for medlemmer og kr. 230,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisningen åbnes dørene kl. 19:00 og prisen er kr. 100,-. Det skal dog nævnes at til dette arrangement kan der næppe påregnes ledige pladser.

Billetter skal forudbestilles hos Viby musikforenings formand Erik Larsen senest tirsdag den 17. september på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com


Arrangeret af Viby Musikforening.
Pris: 200/230


Indsend en rettelse til arrangementet