Søg i musikarrangementer
Kategorier
Rock/Pop Club/DJ
Funk/Blues/R&B Jazz
Verdensmusik Folk/vise
Dansktop Hip-Hop/Reggae
Gospel/Kor Klassisk
Dansegulv Elektronisk
Andet/Ukendt Spildansk
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Jazzkoncert

Dåstrup Forsamlingshus: Fredag den 6. november 2020, kl. 18-22.

Carlsson's A-Train er igen på skinnerne.
Det er en hård tid for musikere der elsker at spille deres musik. Sådan er det også for det lokale Jazz-Swing orkester Carlsson's A-Train der før Coronakrisen leverede fyraftensjazz hver anden onsdag i KulturCosmos ligesom de var et fast indslag ved både Viby Jazz Days og byens årlige høstfest; arrangementer som desværre har ligget brak det sidste halve år.

Men! Viby Musikforening er sat i verden for at levere musik og efterårets tredje arrangement bliver med dette lokale band.

Motivation og spilleglæde er i top og den faste besætning der består af Nils Bielefeldt, Sang; Poul Pedersen, Bas; Erik Larsen, Trommer; Steen Söder, Sax; Claus Barfoed, Tangent samt Michael Carlsson, Guitar de har benyttet arbejdsroen de sidste 6 mdr. til at supplere repertoiret med adskillige nye numre. Når dertil lægges et par yderst habile gæstemusikere som Nils "Vejmand" Christensen, trommer og Ivar Skjöldhammer, klaver, er der lagt op til en spændende, varieret og ikke mindst hyggelig aften i Jazzens tegn.

Datoen er fredag den 6. november, stedet er Dåstrup forsamlingshus, Byvejen 15, 4130 Viby Sj. og arrangementet starter med spisning kl. 18:00 hvor der er mulighed for at forudbestille en indpakket Sandwich; ikke så spændende som ved tidligere arrangementer, men dog en mulighed for at nyde lidt mad, et glas øl/vin og socialt samvær inden musikken starter.

Pris inkl. spisning kr. 120,- for medlemmer og kr. 150,- for ikke medlemmer. Ønsker man ikke at deltage i spisning åbnes dørene 18:30 og prisen er kr. 100,- for medlemmer og 120 for ikke medlemmer. I alle priser er inkluderet kaffe/te der serveres i pausen.

Billetter skal forudbestilles hos Viby Musikforenings formand Erik Larsen senest 3. november på tlf. 7178 4130 eller Email: vibymusikforening@gmail.com. Betal meget gerne forud på MP 43551 eller konto 22826277517009.

Det anbefales at bestille i god tid da tilskuerantallet er begrænset.

Ved indgangen forefindes den efterhånden obligatoriske håndsprit samt mundbind der skal bæres når man bevæger sig rundt i lokalet. Vi overholder alle Corona regler!

Michael Carlsson, Viby Musikforening

What do you want to do ?New mailCopy


Arrangeret af Viby Musikforening.
Pris: 100/150


Indsend en rettelse til arrangementet