Søg i Naturture og udflugter
Kategorier
Natur Vandretur/stavgang
Cykeltur Ekskursion
Omvisning
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Lancering af natureventyr ved Færgegården

Frederikssund Museum, Færgegården: Søndag den 20. juni 2021, kl. 11.

Kom og vær med til premiere, når vi den 20. juni introducerer til en helt ny måde at opleve Færgegårdens eventyrlige have på.
Den dag vil I for første gang kunne opleve historien om Frida Færgedatter. Frida tager jer med rundt i museets have og inddrager jer i den spændende fortælling om dengang, hun mødte en mystisk kvinde, hvis barn var blevet taget til fange af bjergfolket.

Alt I skal bruge er appen "Natureventyr", der lancerer tre nye eventyr i Frederikssund Kommune - heriblandt ét på Færgegården. På Natureventyret kommer I ud på en rute på ca. 1 km., hvor I guides gennem et eventyr på 9 kapitler. Historierne er målrettet til de 3-9 årige, og der er skruet op for fantasi, historiske fakta og bevægelse.

Når I kommer, vil I blive mødt af museumsmedarbejderne og spejdergruppen Svaneungerne, der introducerer til eventyret og hjælper jer i gang. Der vil desuden være en lille overraskelse, når I har gennemført eventyret, og ved bålpladsen serverer vi små forfriskninger. Det er muligt at medbringe egen madpakke, som I kan nyde i den skønne museumshave. Der er mulighed for at købe the, kaffe, vand og is i museumsbutikken.

I kan også tage videre på opdagelse i Færgegårdens udstillinger. Museet er åbent 11-15 og entré billetter kan købes for 50 kroner pr. voksen. Børn fra 0-18 er gratis.

Fremvisning af coronapas er nødvendigt for besøg indenfor i museets udstillinger.

Det er en god idé at downloade app'en Natureventyr inden ankomst. Børn skal være i følgeskab med voksen.

Tid, pris og sted

20. juni kl. 11-13
Arrangementet kan nydes af de 3-9 årige og deres forældre
Færgegårdens Museumshave, Færgelundsvej 1, 3630 Jægerspris

Arrangementet er gratis, men pga. covid-19 er tilmelding nødvendig


Læs mere: https://frederikssundmuseum.dk/

Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet