Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Jan Magnussen - Le Mans Special

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena: Tir. d. 4. juni 2019, kl. 19.

Du får nu en unik mulighed for at opleve Jan Magnussen fortælle sin egen spændende historie om 30 års motorsportskarriere på topplan.
En fantastisk og inspirerende fortælling om at slå igennem i motorsporten, om at blive verdensmester som 14-årig, om at blive sammenlignet med sit største idol, om endelig at nå målet og komme i Formel 1 - for så at blive fyret, mærke nedturen, og derefter starte en ny karriere op i USA og på Le Mans.

I foredraget fortæller Jan på sin alvorlige og samtidig utroligt humoristiske facon om:

At udvikle sig fra ukendt gokartkører til verdensstjerne
At nå til tops i motorsportens kongeklasse, Formel 1 - og blive fyret
At starte en ny karriere op - og blive forelsket i 24-timersløbet på Le Mans
At sætte penge, familie og venskab på spil for at nå sine mål
At skabe teamwork, sammenhold - og sætte pris på loyalitet
At præstere på højeste niveau sæson efter sæson
At indse, at man ikke er født til Formel 1 - men til at køre ræs

OBS! LE MANS SPECIAL
Foredraget i Roskilde afholdes ugen inden det store 24-timersløb på Le Mans. Derfor giver Jan Magnussen også et aktuelt indblik i årets forberedelser til sæsonens højdepunkt. Dette giver også publikum og Le Mans-fans mulighed for at stille spørgsmål om Jan Magnussens forventninger til netop 2019-udgaven af den store franske klassiker.

Om Jan Magnussen
Jan Magnussen er Europas mest vindende racerkører og har stadig rekorden for flest sæsonsejre i Formel 3 (hvor han slog sin barndomshelt Ayrton Senna). Jan Magnussen vandt sit første verdensmesterskab som kun 14-årig og har derefter vundet stort set alle motorsportens store sportsvognsløb: 24-timersløbet på Le Mans, 24-timersløbet på Daytona og 12-timersløbet på Sebring.

Jan Magnussen sad som Formel 1-kører bag rattet i 25 Grand Prix-løb og har vundet 24 timersløbet på Le Mans fire gange. Han har siden 2004 kørt for Corvette Racing, hvor han er ansat som fabrikskører hos General Motors. Magnussen kender om nogen den internationale motorsportsverden og dens mange facetter. Og nå ja, så er han far til Kevin Magnussen, som er gået i sin fars fodspor og i dag er Danmarks store Formel 1-stjerne.

Jan Magnussen er selvsagt meget udenlands og holder sjældent åbne foredrag, så snyd ikke dig selv for et unikt indblik i motorsportslivet - både på banen og bag kulisserne!


Læs mere: https://www.tikko.dk/event/jan-magnussen-roskilde-4-juni-2938/

Pris: 259


Indsend en rettelse til arrangementet