Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Hvornår er man dansk (nok)?

Byens hus: Onsdag den 26. august 2020, kl. 17-19 ca.

Dialogmøde med Kulturmødeambassadører og Midtsjællands Grænseforening: Tre unge af Grænseforeningens Kulturmødeambassadører byder på fortællinger om livet med flere sprog og kulturer og lægger op til dialog. Desuden en introduktion til lokalforeningen.
Der tages udgangspunkt i temaerne identitet, nationalitet og medborgerskab, og deltagerne bliver udfordret på fordomme samt spørgsmål om kulturmøde og mindretal. Undervejs serveres noget at drikke og spise. Der er et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig.

Tilmelding sker til Maria Strøm på tlf. 28 90 92 37 eller mail: ms@graenseforeningen.dk

Om Grænseforeningen - for en åben danskhed: Det er Grænseforeningens formål at støtte danskheden i grænselandet, særligt syd for grænsen, at udbrede kendskabet til grænselandets forhold samt at bevare og styrke dansk sprog og kultur. Erfaringerne fra det dansk-tyske grænseland er en væsentlig inspiration for sproglig og kulturel mangfoldighed i en verden under forandring. Hjemmesider: https://graenseforeningen.dk/ og https://kulturmoedeambassadoererne.graenseforeningen.dk/


Arrangeret af Midtsjællands Grænseforening.
Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet