Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Afdødekontakt, Platform for 8-10 deltagere udført af uddannede clairvoyante

Byens hus: Tirsdag den 9. juni 2020, kl. 19-20.30.

Er du nysgerrig på den åndelige verden er platform en god smagsprøve. Platform er et arrangement for voksne over 18 år, hvor Martina Vöge Borch-Jensen og Chila Yunai vil tage kontakt til en af dine afdøde og give en besked videre til dig.
Afdødekontakt kan være et glædeligt gensyn og det kan være dejligt at mærke nærværet af den afdøde og vide, at den afdøde har det godt. Kontakten kan også give dig trøst og lindring samt accept af, at vedkommende ikke længere er her, og den kan hjælpe dig videre i bearbejdelsen af en eventuel sorg.

En platformsdemonstration er et arrangement hvor I er flere til stede, og hvor de to clairvoyante Martina Vöge Borch-Jensen og Chila Yunai vil kontakte jeres afdøde eller giver clairvoyante beskeder videre til de af jer, der ikke får kontakt denne aften.

Der er ikke garanti for kontakt med en afdød. De fleste synes nu også at det er spændende at lytte til de andre deltageres beskeder.

Du behøver ikke at have prøvet det før eller at have noget kendskab til det spirituelle. Vi starter med at fortælle lidt om hvad den åndelige verden er og hvordan vi arbejder. Vi videregiver kun positive og opbyggelige beskeder, og arbejder ud fra Clairvoyantforeningens retningslinjer og etiske principper .

Arrangementet starter med en guidet meditation.

Læs mere https://chilayunai.dk/


Læs mere: http://chilayunai.dk

Pris: 100 kr per person. Betalingen skal ske via MobilePay på telefonnr. 31 15 80 40


Indsend en rettelse til arrangementet