Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Foredrag: Den introverte netværker

INSP!: Torsdag den 13. august 2020, kl. 10.

Foredrag ved Camilla Lærkesen: 'Den introverte netværker' Et stærkt og relevant netværk er måske vejen til dit næste job eller dit livs vendepunkt.
Foredrag ved Camilla Lærkesen: 'Den introverte netværker'

Et stærkt og relevant netværk er måske vejen til dit næste job eller dit livs vendepunkt. Men hvad nu hvis man er introvert og ikke har det store netværk, ikke er Danmarksmester i smalltalk og ikke drømmer om at få en større omgangskreds? Den gode nyhed er, at netværke som introvert ikke handler om, at vi skal ud at møde nye mennesker. Tværtimod. Vi har allerede så mange mennesker i vores netværk, at vi umuligt kan holde kontakten ved lige med dem alle. Få inspiration og værktøjer til at opdyrke, udvikle, vedligeholde og aktivere et relevant netværk. Netværk skal være legende og sjovt, og det skal få brikkerne til at falde på plads for alle involverede parter.

Camilla Lærkesen står bag siden Bevidst Introvert og er formand for foreningen 'Vi elsker stilhed'. Du kan læse mere om Camillas historie her: https://www.bevidstintrovert.dk/bag-bevidstintrovert-dk/

Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. Uanset om man er ledig, i job, under uddannelse, pensionist eller bare er nysgerrig. Tilmeld dig til sascha@insp.dk senest tirsdag den 11. august. Det bliver efter først til mølle princippet.

Arrangementet er arrangeret som led i aktiviteter i det frivillige netværk Ledige med Drive, som holder til på INSP.

Hvis du har lyst, så er der mulighed for frokost på INSP kl. 12 for kun 55,-


Læs mere: https://www.facebook.com/events/267816037966645/

Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet