Søg i litteratur og foredrag
Kategorier
Andet Ekskursion
Natur Foredrag
Lyrik/oplæsning Møder
Undervisning Konference/seminar
Banko Workshop
Marked/byfest Shopping
Gudstjeneste Gastronomi
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Foredrag med Sofie Linde

Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena: Onsdag den 26. februar 2020, kl. 19.

Kom oplev hele Danmarks darling, Sofie Linde, i et hudløst ærligt underholdende foredrag med udgangspunkt i hendes bog: Fårking Gravid- En fremmed flytter ind. Onsdag d. 26. februar 2020 kl. 19.00-20.30 hos Roskilde Kongrescenter.
Et humoristisk, underholdende evigt aktuelt foredrag om at være gravid hade det. Foredraget er baseret på Sofies bestseller af samme navn, der har solgt mere end 20.000 eksemplarer.

Målgruppen for foredraget er kvinder. Både de gravide, de kommende gravide dem der har en eller flere graviditeter veloverstået - f.eks. mødre mormødre, der ønsker at kunne tale med deres barn barnebarn om, hvordan det rent faktisk er at være gravid i dag.

Dernæst er foredraget til alle de fagfolk, der arbejder med de gravide, dem der prøver at gøre andre gravide selvfølgelig til fædrene de nybagte forældrepar.

Sofies graviditet var langt fra rosenrød. Faktisk hadede hun langt hen ad vejen at være gravid. Hun kunne godt lide tanken om at blive mor, men alle fortællingerne om 9 hyggelige lykkelige måneder
genkendte hun aldrig. Tværtimod. Hun var træt. Mega træt. Og så var hun sulten. Så sulten at hun på én dag åd 7 spandauere plus alt det løse. 38 kilo tog hun på før hendes datter stak hovedet ud blev
den nye sherif i byen.

Foredraget er selvfølgelig så for dem, som elskede at være gravide.

Hjertevarme Sofie Linde har et stort talent indenfor formidling går sin gang hos TV2
Sofie har været vært på flere børneprogrammer, herunder Sommer summarum, senest med eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show.

I 2016 debuterede Sofie på underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun straks blev hele Danmarks darling, hvor Sofies personlighed er en bærende del af programmet. Hun er ærlig hæmningsløs blev desuden så kåret som årets tv-vært ved Zulu-Awards i 2016 samt 2018. Sofie er omfavnende, charmerende, humoristisk klog.

Inden forestillingen har I muligheden for at nyde en tilhørende showmenu i vores restaurant.
Køkkenchefen byder indenfor til et lækkert bord, hvor menuen er sammensat efter årstidens specialiteter

Efter middagen kan I gå mæt veloplagte ind nyde aftenens show i salen nedenfor restauranten.
Vi tager forbehold for min. 25 bestilte kuverter for at gennemføre showmenuen. Skulle vi imod forventning være nødt til at aflyse, giver vi direkte besked senest en uge før arrangementet.

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle danskere som har haft MODET til at forfølge at realisere deres drøm.

Følg os på FB:

Bemærk: Begrænset antal billetter.. Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer eller mad.. Kom i god tid - dørene åbner kl. 18.30


Læs mere: http://www.facebook.com/MODTIL/
Indsend en rettelse til arrangementet