Relaterede events

Drivhuset - Få Den Bedste Udnyttelse

Duebrødre Kloster: Onsdag den 12. februar 2020, kl. 19-21.

V/ Anne Marie Sørensen.
Drivhuset er blevet populært. Det at have et drivhus handler ikke kun om hvilke planter, man kan dyrke i det, eller hvordan det kan indrettes med siddeplads og nogle dekorative vækster i krukker.
Det handler i høj grad også om placeringen af drivhuset som element i haven - hvordan det kan indgå i haven som en harmonisk enhed i sammenhæng med opholdsområder og omgivende beplantning. Men det handler også om at udnytte det fuldt ud året rundt.
I løbet af dette foredrag vil der dels blive givet gode råd og idéer mht. drivhuset som element i havens udformning, dels vil der selvfølgelig også blive lagt vægt på selve drivhuset (modeller og opsætning), og hvordan et almindeligt ikke-opvarmet drivhus dyrkningsmæssigt kan udnyttes hele året. Kom ind i varmen og få inspiration til den nye sæson.

OBS!! Den anførte pris for pensionister, efterlønnere og ledige dagpengemodtagere gælder udelukkende personer med folkeregisteradresse i Roskilde Kommune.

OBS! Salen incl. P-plads ligger helt i bunden. Se video ved at klikke på linket nedenfor.

Find Duebrødre Kloster salen


Læs mere: http://www.fof.dk/sitecore/content/Hjemmeside/Home/midtsj/kursusoversigt/foredrag/haveforedrag/drivhuset-faa-den-bedste-udnyttelse

Arrangeret af FOF Midtsjælland.
Pris: 119 kr


Indsend en rettelse til arrangementet