Søg i rundvisninger
Kategorier
Omvisning Ekskursion
Byvandring
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Heerings Gaard på Christianshavn

AOF Roskilde: Onsdag den 19. februar 2020, kl. 16-19.

Underviser: Lars Hermann. Heerings Gaard i Overgaden Neden Vandet på Christianshavn er en kulturperle, som sjældent er tilgængelig for offentligheden.
I forbindelse med Christianshavns 400-års jubilæum i 2018, åbnede stedet dog mere op, og tilbød en special udstilling om Christianshavn - delvist finansieret af Nordea Fonden, som også er ejer af bygningerne.

AOF tilbyder et guidet besøg på stedet, hvor du først får en rundvisning i det fine gårdanlæg og hører historierne om den første ejer, Hans Peter Kofoed, og om familien Heering, som både boede og drev virksomhed på stedet i næsten fem generationer

Undervejs går vi forbi Christians Kirke og gennem det meste af den fine Strandgade (fra nr. 1 til nr. 98) - i alt 1,5 kilometer på ca. en time.

Efterfølgende er der adgang til museet, som på enestående vis fortæller om bydelens op- og nedture. Herefter går vi videre til en lokal restaurant, hvor vi får et aftensmåltid - og afslutter besøget med en glas af den berømte kirsebærlikør Cherry Heering

Hold: 205013 Mødested: Kraftværksvej , København S


Pris: 295 kr


Indsend en rettelse til arrangementet