Søg i musikarrangementer
Kategorier
Rock/Pop Club/DJ
Funk/Blues/R&B Jazz
Verdensmusik Folk/vise
Dansktop Hip-Hop/Reggae
Gospel/Kor Klassisk
Dansegulv Elektronisk
Andet/Ukendt Spildansk
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Bed Rock Blues Band live på Gustav Wieds

Gustav Wieds Vinstue: Lørdag den 7. september 2019, kl. 15.

Hvis du trænger til at få serveret en omgang boogie blues, så kan det anbefales at få tjekket Bedrock Blues Band ud.
Danske Bedrock Blues Band har spillet sammen i mere end 25 år. Det kan høres og fornemmes, men der er bestemt ikke gået trivialitet og rutine i deres virke - tvært i mod. Det er en fin vægtning af musikalske tilfældigheder og gennemarbejdede effektiviteter. Bandet spiller hver koncert med intentionen om at spille deres bedste af slagsen.

Hele seks musikere sørger for at blues'en bliver skudt ud over
scenekanten på en solid bund med guitar, klaver samt
mundharpe på toppen. Inden for genren er udtrykket bredt i
ordet bedste forstand, og det er vel at mærke med det samlede indtryk intakt. Bedrock Blues Band spiller blues, rock og boogie woogie - som det lyder eller lød i blandt andet Texas, Mississippi eller New Orleans.

Bedrock Blues Band fortolker mere eller mindre kendt materiale, skriver deres eget materiale og står heller ikke af vejen for at videregive et par solide klassikere inden for genren. Bagkataloget er stort, så foruden faste band- og publikumsfavoritter, vil der vil være nyt materiale at gynge med på fra den ene koncert til den anden.

Bandet består af: Rico Lippert Kehler (vokal), Sebastian "Seb" Munnecke (mundharpe), Anders Emde (klaver og orgel), Lars Høier (guitar), Søren Lehman (bas) og Thomas Rimington (trommer)


Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet