Søg i udstillinger
Kategorier
Blandet/Ukendt Arkitektur
Billedkunst Foto
Historisk Kunsthåndværk
Installation Skulptur
Messe Fernisering
Omvisning
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Besøg rosenhaven - kornerupgaards have

Kornerupgård: Tirsdag den 22. juni 2021, kl. 19.

Særrundvisning i rosenhaven - kornerupgaards have. Oplev en af de 50 smukkeste haver i Danmark.
I anledning af at Danish Club har udvalgt de 50 smukkeste haver i Danmark - byder vi indenfor i flere af dem, her i blandt Kornerupgaards Have. Vi har fået den særlige mulighed at blive vist rund i den smukke have i aftenlyset, af ejeren Bente Egelund selv. Hun vil fortælle os om havens historie, anlægget og roserne, og meget mere.

Rosenhaven på Kornerupgaard er Bente Egelunds værk - her findes 700 roser, fordelt mellem historiske (David Austin og Poulsen roser), engelske og moderne roser. Rosenhaven på Kornerupgaard er internationalt kendt. I 2018 var haven således udvalgt som besøgshave til WFRC (verdenskongres for Roser i København i juli måned).

Udover roserne byder haven på lavendler, der er plantet som afslutning i samtlige bede. Ikke mindst på grund af deres dejlige duft, som tiltrækker mange insekter.

I staudehaven er en meget stor variation af planter som blomstrer primært fra april til september. Motivet i staudehave er aldrig det samme, der sker nye ting og der er hele tiden nye blomster på vej. Derudover er der i midten at haven et gammelt parkanlæg med mange fine skyggefulde træer, som er værd at sætte under og nyde udsigten over søen

Du er velkommen til selv at medbringe kaffe/the samt kage, som kan nydes på græsplænen. Husk tæpper til at sidde på.

På glædeligt gensyn!

The Danish Club & Bente Egelund


Pris: 64-116,60 kr


Indsend en rettelse til arrangementet