Søg i teaterarrangementer
Kategorier
Ballet Dans
Musical Revy/kabaret
Opera/Operette Show/stand up
Skuespil Øvrige forestillinger
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

The Sound of Music - en spetakulær udendørsopsætning

Hedelands Amfiteater: Lør. d. 22. juni 2019, kl. 20.30.

Oplev THE SOUND OF MUSIC i spektakulær udendørsopsætning juni 2019 på Hedeland Amfiteater i en ny, stor 60-års jubilæumsopsætning af en af teaterhistoriens største musical-klassikere. Med et stærkt cast, stort kor, Danmarks Underholdningsorkester.
Miolto Arts & Music ApS har samlet en perlerække af stærkere sangere og skuespillere til opsætningen. I en af de mest berømmede kvindelige musicalpartier nogensinde får stortalentet Isabel Schwartzbach én af sine allerstørste roller til dato. Hun har en BA fra Syddansk Musikkonservatorium fra 2013 og debuterede samme år som Maria i West Side Story på Jysk Musikteater. Hun har tidligere i år spillet samme rolle på Aarhus Teater og Aalborg Teater, ligesom hun har spillet Cosette i Les Misérables på Aarhus Teater og haft roller i Beauty and the Beast, The Sound of Music og Jekyll and Hyde. Netop nu spiller hun Christine i The Phantom of the Opera på Det Ny Teater.

Over for hende kan publikum se frem til at opleve Morten Hemmingsen som Kaptajn von Trapp. Han er uddannet fra Odense Teaterskole i 2005 og har siden medvirket i en lang række film og teaterforestillinger. Morten blev i 2013 landskendt, da han spillede Morten Enevoldsen i den første sæson af TV2's Badehotellet; en rolle han har spillet i alle fem sæsoner af serien.

Den godhjertede, men opportunistiske husven og impresario Max Detweiler spilles af Tommy Kenter, som senest har hentet stor ros for sit portræt af grosserer Phillip Salomon i Bille Augusts succes-filmatisering af Lykke-Per. Ligeledes har han en stor rolle i brødrene Avaz' kommende drama Kollision.

Den berømte rolle som Abbedissen synges af sopranen Elsebeth Dreisig, som gennem de seneste 25 år har sunget et væld af store partier på Den Jyske Opera og Den Kongelige Opera, bl.a. i La Traviata, La Bohème og Madame Butterfly


Læs mere: http://the-sound-of-music.dk/

Arrangeret af Miolto Art & Music.
Pris: Fra 300 til 525 kr.


Indsend en rettelse til arrangementet