Søg i Naturture og udflugter
Kategorier
Natur Vandretur/stavgang
Cykeltur Ekskursion
Omvisning
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Smag på Fjordlandet - Herslev Bryghus

Danhostel Roskilde: Lørdag den 19. juni 2021, kl. 09-14.30.

Hyggelig og aktiv smagsoplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land med en guidet vandretur ad Fjordstien afsluttende med en skøn frokost hos Herslev Bryghus.
🌼AKTIVE SMAGSOPLEVELSER I FJORDLANDET - VANDRETUR TIL HERSLEV BRYGHUS🌼

Kom med på denne hyggelige og aktive smagsoplevelse i Nationalpark Skjoldungernes Land. Skøn guidet vandretur via Kælligehaven ad Fjordstien langs nordkysten ved Boserup skov, til kattinge og Kattingeværket. Nordpå til Herslev strand og slutteligt stik syd mod Herslev by og det skønne bryghus. Vi bydes indenfor i de autentiske rammer hos Herslev bryghus hvor vi får en kort introduktion til stedet, historien og deres brug af lokale råvare ifm. både brygning og madlavning. Efterfølgende nydes en let frokost af lokale råvarer fra området, efter sæsonen. Med frokosten kommer en lokal øl/vand efter ønske og lidt sød til dessert.

Ren nydelse

Vores lokale guider sikre dig maksimal nydelse uden fokus på vandrekortet og krydrer turen med indblik i de lokale steder og historier. Undervejs kommer vi forbi alsidig natur, søer og velbevarede landsbyer.

Pris

Kr. 495,- kr. pr. person inkl. en lokal og uddannet guide som viser vejen og samtidig fortæller om området der passeres, i passende doser. Fælles vandring. En kort beretning om klyngesamarbejdet i "en del af herslev", Herslev bryghus, dyrkning og brug af lokale råvarer i dagligdagen, en let frokost af lokalproducerede råvarer efter årstiden med lokal produceret øl/vand efter ønske, lidt sødt til dessert og fælles transport retur til Roskilde havn. Fuldt beløb refunderes hvis turen aflyses, ellers ingen refundering.

Returtransport

1 time efter at frokosten er blevet serveret kører der fælles transport tilbage til udgangsstedet på Roskilde havn.

Maks 16 pladser på denne tur.

Mødetid: kl. 8:45

Mødested: Roskilde Havn, Vindeboder 7 ved Danhostel. Tæt på Roskilde station og med gratis parkering på havnen.

Varighed: 5,5 time inkl. pauser og frokost - 14,5 km i afslappet tempo.

Sværhed: 2 ud af 5 støvler, alle kan deltage

Medbring: Tøj & sko efter vejret til en aktiv tur, en fyldt drikkedunk og energibarer ved behov.

Arrangør: Outdoor Adventures & Herslev Bryghus

Spørgsmål stilles til Lars på telefon 5389 0585

*🌤* Velkommen udenfor! *🌤*


Læs mere: https://app.geckobooking.dk/site/index.php?1=1&icCode=8415606cc236a125494670512a3aa8c8b3981&eUID=07A3725D-B181-4559-8B4B-770A1057EFD2-588

Arrangeret af Outdoor Adventures.Indsend en rettelse til arrangementet