Vidste du, at bælgfrugter kan bruges i bagværk og desserter?
På dette kursus lærer du om bønnernes forskellige egenskaber i det søde køkken, herunder hvordan linser og ærter kan erstatte nødder, hvordan bagværk kan holde sig frisk længere med brug af bønner samt hvordan du kan optimere næringsindholdet i søde sager, så protein- og kostfiberindholdet bliver højere og derved giver en større mæthedsfornemmelse.
Kom til en aften i bælgfrugternes selskab og lær at lave kager, desserter og konfekt med bønner, linser og ærter.
Se også Livs andre workshops:
Bælgfrugternes Verden
Onsdag den 01.05.24 kl. 17:00 - 20:30
Kikærternes Verden
Torsdag den 20.06.24 kl. 17:00 - 20:30
Er du vild med smag, gastronomi og madoplevelser, kan du med LOFs koncept 'Bag om smagen' finde aktiviteter i hele Danmark under holdtag:bagomsmagen
Du har også mulighed for at finde specifikke oplevelser under fem kategorier i 'Bag om smagen', fx rundvisninger, smagninger, master classes, food talks samt natur- og sanketure. Dette arrangement hører under holdtag:masterclasses
Underviser: Liv Teilmann Nielsen
Hold: 402412012.