Relaterede events

Roskilde Street Food Festival 2020

Hal 9 - Eventhal på Musicon: Onsdag den 14. til søndag den 18. oktober 2020, kl. 14.

Kom til madmekka og indendørs råhygge, når København Mad & Marked inviterer til Street Food Festival i Hal9 ved Musicon Bydelen i Roskilde i efterårsferien fra d. 14. 18. oktober 2020.
Kom til madmekka og indendørs råhygge, når København Mad & Marked inviterer til Street Food Festival i Hal9 ved Musicon Bydelen i Roskilde i efterårsferien fra d. 14.-18. oktober 2020.

Vi omdanner Hal 9 ved Musicon til en hyggelige kulinarisk oase med gademad i alle afskygninger, og introducerer jer for en lang række af landets absolut dygtigste og mest interessante madkoncepter.

Du kan i hele fire dage se frem til at spise dig igennem den gastronomiske jungle, der byder på autentisk gademad, god stemning og sjove aktiviteter, alt sammen for at sætte fokus på de fantastiske oplevelser, vi får, når vi mødes over et godt måltid.

ÅBNINGSTIDER:
Onsdag d. 14. oktober: 14.00-21.00
Torsdag d. 15 oktober: 11.00-21.00
Fredag d. 16. oktober: 11.00-21.00
Lørdag d. 17 oktober: 11.00-21.00
Søndag d. 18 oktober: 11.00-20.00
Madstaderne lukker en time før festivalen slutter.

Der er gratis entre, men egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes til festivalen.

Vores Street Food Festival er det perfekte pusterum. Her kan du parkere barnevognen, skabe nye relationer (eller pleje de gamle), lade dig inspirere af de mange sanseindtryk og smagsoplevelser, tage en slapper og nyde de urbane omgivelser.

Vi er hver uge i tæt kontakt med myndighederne, i forhold til at kunne åbne forsvarligt op igen i september. Det betyder også, at i højst sandsynligt vil se flere tiltag ved vores festivaler, såsom ensretning af veje for gæster, opdeling af siddepladser, bedre vaskemuligheder m.m.
Vi er meget opmærksomme på at skabe trygge og sikre festivaler for jer gæster og vi vil rapportere løbende på de tiltag vi laver her på eventsiden.

Vi håber, I vil være med til at hylde fællesskabet, mangfoldigheden, ildsjælene, gademaden og ikke mindst jer selv. Fordi I er med til at skabe plads til udvikling, udfoldelse og kulturliv.

Vi glæder os til at se jer ♥


Læs mere: https://bit.ly/31FswOK

Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet