Relaterede events

Rundvisning på Roskilde Kloster

Roskilde Kloster: Onsdag den 1. juli 2020, kl. 11 og 14.

Spændende rundvisning med guide på Roskilde Kloster, som er det første adelige jomfrukloster i Danmark. Bestil billet via www.roskildekloster.dk.
Roskilde Kloster ligger på det sted, hvor dominikanermunkene, "Sortebrødrene", byggede deres kloster i 1200-tallet. Det er den ældst beboede bygning i Roskilde. Klosteret, der er fredet i sin helhed, er en ren tidslomme midt i den travle by, blot 100 meter bag hovedgaden.
På rundvisningerne ser man Riddersalen, Den Røde Stue, Brahestuen og Klosterkirken. I sommerhalvåret starter rundvisningerne med en kort tur gennem klosterets have, - hvis vejret tillader. Guiden beretter om Sortebrødremunke, klosterliv, adelige jomfruer og det nutidige Roskilde Kloster.

KØB BILLETTER PÅ FORHÅND!

Hvis man vil være sikker på at få plads på vores meget populære rundvisninger, kan man på forhånd købe billet via klosterets hjemmeside, www.roskildekloster.dk.

Eventuelle resterende billetter sælges ved indgang C, 10 minutter før rundvisningerne starter.

Vi prøver at tage alle gæster med, men der er begrænset plads og oftest udsolgt, og det kan være nødvendigt at begrænse deltagerantallet.

Rundvisningerne er ikke egnede for små børn


Pris: 60 kr, børn: 25 kr børn u. 7 år: gratis


Indsend en rettelse til arrangementet