Relaterede events

Tøj loppemarked i Tanken

Gimle: Søndag den 15. december 2019, kl. 11-16.

Velkommen til tøj loppemarkedet i Tanken på Gimle. Skal du finde et nytårsoutfit, en sweater til at varme dig, eller en helt ny gaderobe til 2020?
Kom til loppemarked på Gimle og find dit nye kluns, for resten af de skillinger du har på lommen efter julegaveindkøb. Loppemarkedet er et miljøvenligt koncept, hvor du kan få nyt tøj, uden at kloden skal belastes. Nogle gange må man spørge sig selv, hvad og hvor meget man har brug for? Hvis du skal have nyt tøj, hvorfor så ikke finde enkelte specielle og anderledes fund, til ingen penge, i stedet for at tage en fra rækken, til mere. Så kan du gemme pengene til en koncert i stedet.
Åbner kl. 11.00 Lukker kl. 16.00 Fri entré.

VIL DU SÆLGE?
En bod koster 75 kr. (Købes fra d.18/11 kl.10.00, via køb billet linket) Bordet er allerede på din stadeplads Stativ kan tilkøbes for 25 kr. ekstra, eller du kan medbringe dit eget. Ved køb af bod får man en stadeplads til rådighed, med plads til stativ, tilkøbt eller medbragt. Man bedes holde sig indenfor sit anviste område, men må gerne stilles ting foran bordene (Sko, æsker med tørklæder, handsker etc), bare gør det med måde. Der vil ikke være vagter på stedet, så det er på eget ansvar at holde øje med sine ejendele.
Kom glad og med gode ting fra gemmeren. Udover tøj, kan du også bare komme forbi til god julestemning, du kan købe lækker varm glögg, en portion æbleskiver, eller noget andet at varme dig på. Der vil være dejligt lys og musik over anlægget, alt i alt hyggelig stemning.
Du kan også gå over i Gimles café og spise brunch eller frokost

Indsend en rettelse til arrangementet