Relaterede events

Pool Party (6. til 9. klasse)

Roskilde Badet: Fredag den 18. oktober 2019, kl. 19-21.30.

Vær med, når vi dæmper lyset og skruer op for musikken i Roskilde Badene. Vi garanterer en god fest med DJ, røgmaskine, kulørte lamper og masser af aktiviteter.
Roskilde Badene bliver forvandlet til den sejeste fest fredag den 18/10, når vi skruer ned for lyset og op for musikken. Pool Party'et er kun for 6.-9. klasse, så der vil ikke være nogle kedelige forældre eller små børn, der forstyrrer festen.

Vi har sørget for en DJ, der spiller alle de hits du kender, så du kan danse med eller bare slappe af i bassinerne samtidig med, at du hører din yndlingssang.

Vores livreddere har sørget for, at der er en masse aktiviteter og konkurrencer for dig og dine venner. Blandt andet skal vi se, hvem der hurtigst kan gennemføre vores aktivitetsbane, hvem der kan gå på hænder på balancebommen, samt afholde Roskilde Mesterskaberne i Rundbold i vandet.

Hvis du hellere vil slappe af, er der mulighed for at gøre det i varmtvandsbassinerne, enten med et kortspil eller bare nyde musikken sammen med dine venner.

Der vil være DJ, røgmaskine, kulørte lamper, popcorn- og slushice maskine til festen - hvad mere har du brug for? Popcorn, slushice, sodavand og snacks kan købes for billige priser.

Find badetøjet frem, tag dine venner under armen og kom med til den vildeste fest i Roskilde Badene.

Prisen inkluderer:

Entré til svømmehallen

1x popcorn

1x slush ice

Deltagelse i aktiviteterne.

Se videoen fra vores sidste pool party lige her: https://www.youtube.com/watch?v=qhBXc5xY8Yo

OBS: Pool Party'et er et alkoholfrit event, og der er nul-alkohol tolorence. Hvis nogle møder op i påvirket tilstand eller har alkohol med, bliver de ikke lukket ind, og billetten bliver ikke refunderet. Det er heller ikke tilladt at indtage alkohol i omklædningen eller på Roskilde Badenes område


Pris: 100 kr


Indsend en rettelse til arrangementet