Relaterede events

Ringen Rundt i Roskilde

Roskilde Ring Park: Ons. d. 5. juni 2019, kl. 10-14.

Oplev de gamle racerbiler og mærk suset fra tiden, da Roskilde Ring blomstrede med motorløb! Grundlovsdag udstilles mere end 100 gamle biler og mc'er i parken, en dag for hele familien. Har du en bil/mc fra før 1980, kan du tilmelde den til paradekørslen.
Ringen Rundt i Roskilde

Meget har ændret sig, siden Formel 1-vognene under tilskuernes store jubel brølede rundt i Pirelli-svinget på Roskilde Ring i 60'erne. Men glæden og begejstringen ved motorsporten er den samme! Der går en rød tråd fra banen, hvor dansk motorsport tog form, til Kevin Magnussen og de andre unge kørere, som er godt på vej til at skabe sig et navn i de internationale motorløb.

Grundlovsdag fejres Ringens 64-års fødselsdag med et stort opbud af gamle racerbiler, formelvogne, standardvogne, motorcykler og historiske rallybiler. Over grønsværen i Roskilde Ring kan man stadig ane konturerne af den oprindelige bane i parkens bløde landskab, og denne dag vil vi rejse tilbage i tiden og genskabe den festlige, hyggelige og muntre stemning, som Roskilde Ring blev kendt for.

Onsdag d. 5. juni kl. 10-14 kan man opleve paradekørsel gennem parken, erindringsglimt og muntre anekdoter fortalt af gamle stjernekørere på Ringen og kåring af Årets Bil og Årets MC. Man kan dyste med vennerne i Scalextric-turneringen eller slå et slag forbi stumpemarkedet. Børnene kan boltre sig i hoppeborgen, mens mor og far nyder en øl og en grillpølse, lytter til livemusik på scenen eller får sig en snak med andre motorsportsentusiaster.

Kør med i paraden og udstil dit køretøj på Ringen. Biler og mc'er fra før 1980 kan tilmeldes gennem visitroskilde.dk fra 1. april, tilmeldingsgebyr kr. 25.

P-plads for Roskilde Ring findes bag Hotel Scandic, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde, mens gående også har adgang fra Knudsvej og Eriksvej tæt på Roskilde station. Gratis adgang.

Flere oplysninger på bloggen roskildering.blogspot.dk eller hos tovholderen i arrangørgruppen Christian Møller Jensen, email: chresjan@gmail.com, mob. 26274291


Læs mere: http://www.sydforbanen.dk

Gratis


Indsend en rettelse til arrangementet