Relaterede events

Ubudne Gæsters 5 års jubilæumsshow

Lo Specchio - Roskilde Amatørscene: Fredag den 6. december 2019, kl. 20.

Impro comedy-duoen Ubudne Gæster fylder 5 år og har i den anledning stablet et storstilet jubilæumsshow på benene, der vil være spækket med sjove impro-lege, som sætter spillernes spontanitet på prøve. Alt kan ske og intet er forberedt!
Impro comedy-duoen Ubudne Gæster fylder 5 år!
I den anledning har gruppen stablet et storstilet jubilæumsshow på benene, der vil være spækket med sjove impro-lege, som sætter spillernes fantasi og spontanitet på prøve. Traditionen tro er alle legene inspireret af publikums input, så alt kan ske!

Teater Lo Specchio i Roskilde danner rammerne for showet, ligesom det gjorde, da det hele startede i december 2014. Desuden har duoen støvet en gammel kending af til lejligheden - den altid morsomme Jannik Mehlbye er således med som gæstespiller, så Ubudne Gæster kommer til at optræde med den originale besætning fra 2014!
Som endnu et nostalgisk pift er billetprisen også præcis den samme som ved det allerførste show. For sølle 20 kr. kan du altså få lov til at opleve et brag af et impro comedy-show, hvor intet er forberedt!


Læs mere: https://www.yourticket.dk/arrangementer/2397/ubudne-gster---impro-comedy---5-rs-jubilumsshow/

Pris: 20 kr


Indsend en rettelse til arrangementet