Søg i teaterarrangementer
Kategorier
Ballet Dans
Musical Revy/kabaret
Opera/Operette Show/stand up
Skuespil Øvrige forestillinger
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Roskilde Comedy Nights #6

Lo Specchio - Roskilde Amatørscene: Fre. d. 29. marts 2019, kl. 20.

Teater Lo Specchio har i denne sæson slået dørene op for det faste månedlige comedy-show ROSKILDE COMEDY NIGHTS. Den sidste fredag i hver måned vil du således kunne opleve alt fra hylende morsomt stand-up til hæsblæsende impro-comedy og andre komiske acts.
I denne sæson har Teater Lo Specchio slået dørene op for det faste månedlige comedy-show ROSKILDE COMEDY NIGHTS. Showet har spillet til udsolgte sale i 2018 og fortsætter nu i 2019.

Konceptet er simpelt: den sidste fredag i hver måned vil du kunne opleve alt fra hylende morsomt stand-up til hæsblæsende impro-comedy, samt andre komiske acts til en flad 20'er. Alt sammen på én og samme aften lige her i Roskilde!
ROSKILDE COMEDY NIGHTS er ideelt som opvarmning før byturen eller bare som en sjov aften i selskab med dine venner, familie eller din revisor. Selvom det er sidst på måneden og pengene er små, så frygt ej! Vi har sørget for særdeles overkommelige priser, så alle kan være med. Der er rent ud sagt ingen undskyldning for at blive hjemme!

Aftenens komikere afsløres først på selve aftenen


Læs mere: https://www.yourticket.dk/arrangementer/1991/roskilde-comedy-nights-6/

Pris: 20 kr.


Indsend en rettelse til arrangementet