Søg i musikarrangementer
Kategorier
Rock/Pop Club/DJ
Funk/Blues/R&B Jazz
Verdensmusik Folk/vise
Dansktop Hip-Hop/Reggae
Gospel/Kor Klassisk
Dansegulv Elektronisk
Andet/Ukendt Spildansk
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Syng dig glad og sund!

Byens hus: Lør. d. 27. april 2019, kl. 13-15.

Byens hus og HealthiErLiving præsenterer en dynamisk sangdag med primært danske- og årstidssange under ledelse af Tanna Kjær, musiklærer og korleder.
"Syng dig glad" henvender sig til alle, der godt kan lide at synge, og til dem, der gerne vil have lysten til at synge tilbage. Den overordnede målsætning for dagen er at være med til at skabe glæde og godt humør ved at synge, men også at styrke den danske sangtradition og øge opmærksomheden på, hvad det er, fællessangen kan.

Den kan nemlig levere velvære, livsglæde, kulturhistorie, humor, samfundsrevsning og ikke mindst fællesskab.Sang er godt! Det viser forskning, - og det kan vi mærke. Ikke bare bliver vi glade, vi sover også bedre og bliver mindre stressede, fordi kroppen udløser endorfiner som giver os overskud og får os til at slappe af rent fysisk.Fællessang er samtidig en anderledes og sjov måde at bruge kroppen på. Ikke nok med det, -musik styrker også immunforsvaret og skærper vores koncentration, hukommelse og opmærksomhed. Så - kom, vær med og syng dig glad og sund! Tilmeldning sker med SMS til 42 91 42 92 eller email: kontakt@healthierliving.dk Max. 30 deltagere.Arrangementet bliver afholdt i Byens hus, Orangeriet, 1. sal. Der er desværre ikke handicap adgang


Pris: 75,-


Indsend en rettelse til arrangementet