Søg i musikarrangementer
Kategorier
Rock/Pop Club/DJ
Funk/Blues/R&B Jazz
Verdensmusik Folk/vise
Dansktop Hip-Hop/Reggae
Gospel/Kor Klassisk
Dansegulv Elektronisk
Andet/Ukendt Spildansk
dag
uge
måned
alt
Vis på liste
Vis på kort
logo
Relaterede events

Kasper Winding - solo

KulturCosmos: Fre. d. 1. februar 2019, kl. 20.

Intimkoncerter i Cosmos er nok det tætteste, du kommer på en ægte hjemmekoncert. Vi tænder stearinlys, holder barpriserne nede og er klar til at give dig en særlig koncertoplevelse.
Kom med ind i troldmandens hemmelige værksted, når Kasper Winding inviterer indenfor i "sin verden" og udfolder sit musikalske liv.
Kaspers Verden Live er Kasper Windings første reelle turné siden 2000. Ved "Kaspers verden er han alene på scenen, omgivet af sit studie.
Ideen med turen er at synge nogle af de sange som folk kender, men også fremføre sange som for nogle er mindre kendte, men som er en meget stor del af Kasper Windings meget brede karriere.
Man kan ikke komme udenom Kasper Windings utallige film-scores, som han har kreeret gennem årene, som også skal have live-debut ved denne særlige aften.
Kasper Winding vil fortælle om sit liv i ord og musik og gennemgå tilblivelsen af sine værker - og hvorfor han taget de valg han har taget.
Kasper Winding udgav "F ¨ ¨k Dance Let's Art' sidste år. En hyldest til hiphopbeats, sangskrivning, fordybelse og det klassiske albumformat. Et gennemmusikalsk album i sin reneste forstand.

Koncerten varer 2x40 min.

Døren åbner kl. 19.30.
Garderoben er gratis og på eget ansvar


Pris: Forsalg 200 kr


Indsend en rettelse til arrangementet